Voor op het werk


Bloemabonnementen


Interieurbeplanting


hydrocultuur

Voor op het werk

Voor een stijlvolle decoratie op uw bedrijf staan we voor u klaar voor persoonlijk en deskundig advies over bloemen, interieurbeplanting of misschien wel een blijvend floraal object.

Interieurbeplanting

Ook voor uw bedrijf of op kantoor hebben we voor elk interieur een grote collectie plantenbakken en potten in diverse stijlen, kleuren en maten. Niet alleen de potten zijn belangrijke sfeermaker in het interieur, maar vooral de planten zorgen voor een prettige sfeer en positieve gezondheidseffecten van de werknemers.

Eén derde van de gebouwen in Nederland heeft last van het zogenaamde sick-building syndroom. Door de afwezigheid van grote planten in de ruimte kunnen de mensen onder andere last krijgen van een droge keel, hoofdpijn, vermoeidheid en irritaties aan de ogen en de luchtwegen. Planten hebben het vermogen om de ruimte van waterdamp te voorzien, geluid en warmte te absorberen en kunnen schadelijke stoffen opnemen en afbreken. Dit alles leidt tot een betere werkplek zodat stress, vermoeidheid en hoofdpijn af zullen nemen. (Zie voor nog meer info www.healthygreenatwork.org).

Tevens zijn wij gespecialiseerd in hydrocultuur, hiermee wordt het onderhoud en water geven een stuk eenvoudiger en hebben de planten een veel langere levensduur.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We adviseren u graag.

De Groenstylist
Heistraat 9
5691 CA Son en Breugel
Tel. 0499-477611
Email info@groenstylist.nl

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden