Dagelijks een vers en groot assortiment snijbloemen


Bloemabonnementen


Eigen bezorging

Over Duncan Weijers | De Groenstylist

Ons bedrijf De Groenstylist bestaat sinds 1997 en is na een periode van 13 jaar in Aarle-Rixtel op zoek gegaan naar een ruimere locatie die we in 2010 gevonden hebben aan de Heistraat 9 in Son en Breugel.

Het team van De Groenstylist bestaat uit gediplomeerde bloembinders en Erkende Bloemsierkunstenaars die dagelijks met veel zorg al het voorkomende bloemwerk voor u verzorgen.

Voor bij u thuis of op het werk maken wij sfeervolle boeketten, bloemdecoraties, bruidswerk, rouwbloemwerk, Interieurbeplanting / hydrocultuur en abonnementen voor bloemen en planten.

Wij bezorgen zelf in Son en Breugel en op de industrieterreinen Ekkersrijt, Sciencepark, en Esp.

Onze bezorgdienst bezorgt dagelijks ons eigen werk in Eindhoven, Veldhoven, Aalst- Waalre, Geldrop, Nuenen,  Best,  Oirschot en Sint Oedenrode. Voor bestellingen in de rest van Nederland of zelfs wereldwijd zijn wij aangesloten bij Fleurop / Interflora.

Winkel

Wij werken dagelijks met een vers en ruim assortiment verse bloemen. Een groot deel hiervan is tegenwoordig duurzaam geteeld. Wij letten hier speciaal op omdat wij de natuur en het welzijn van mens en dier een warm hart toedragen.

Met dit mooie assortiment bloemen van topkwaliteit maken wij dagelijks sfeervol bloemwerk zoals boeketten, luchtige veldboeketten, Bruidswerk, Rouwboemwerk en plantaardige objecten.

Onze winkel veranderd steeds met het seizoen en u vindt er met regelmaat een nieuwe aanvoer van planten voor zowel binnen als buiten als ook een steeds vernieuwende collectie keramiek en glaswerk.

Enkele merken die u bij ons vindt zijn o.a. Ecri-Living,  Des Pots, Dutz, Nieuwkoop-Europe, MD, Pomme Pidou en Scent Chips.

De Groenstylist
Heistraat 9
5691 CA Son en Breugel
Tel. 0499-477611
Email info@groenstylist.nl

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden