Dagelijks een vers en groot assortiment snijbloemen


Bloemabonnementen


Eigen bezorging

Keramiek & Glaswerk

De collectie Potten, plantenbakken en vazen van keramiek, zink, polyester en glas is steeds weer anders en vernieuwend. De vazen en potten van keramiek zijn veelal handgedraaid en te krijgen in vele verschillende kleuren waaronder ook schitterende lusterglazuren. Maar ook moderne en eigentijdse strakke vormen komt u bij ons tegen. Zodoende hebben we voor praktisch ieder interieur wel een passende vaas of pot.

Het glaswerk bestaat uit een mooie collectie helder glas in veel maten en soorten, en een bijzonder assortiment gekleurd glas dat vaak mondgeblazen is. De collectie keramiek en glas wordt dan ook zorgvuldig bij elkaar gezocht in binnen-en buitenland en is vaak van bekende merken zoals Domani, Des Pots, Mobach, Ecri Living, Nieuwkoop Europe BV en nog tal van andere merken.

Een andere stijl hebben zeker de bakken van zink en polyester. De zinken bakken zijn gemaakt van gotenzink en kunnen dus niet roesten, maar zijn wel met een zuur behandeld zodat ze een prachtige krijtwitte laag krijgen als ze buiten staan. De polyester bakken hebben een mat grijze of veelal een hoogglans kleur en zijn net als het zink in tal van vormen en maten te krijgen.

Zowel het zink als het polyester zijn UV en vorstbestendig, beiden zijn uitstekend geschikt om in de tuin te plaatsen maar misstaan ook zeker niet in een modern interieur.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We adviseren u graag.

De Groenstylist
Heistraat 9
5691 CA Son en Breugel
Tel. 0499-477611
Email info@groenstylist.nl

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden